Advies op maat

ter wal facilitair beheer advies op maatWij zetten de puntjes op de i

Of u nu overweegt om uw facilitaire diensten uit te besteden of uw eigen dienst eens onder de loep wilt nemen, voor beide kunt u gebruik maken van onze expertise en jarenlange ervaring op gebied van schoonmaakonderhoud.

Middels de vijf i’s: Inventarisatie, Implementatie, Integratie, Inspectie en Informatie kunnen wij u eenvoudig en doeltreffend verder helpen om tot een efficiënte facilitaire dienst te komen.

Inventarisatie                                                                                        

Wij inventariseren de specifieke bouwtechnische zaken binnen en buiten uw gebouw, combineren dit met uw persoonlijke wensen en komen zo tot een stuk maatwerk voor uw facilitaire dienst. Hierbij dragen wij zorg voor een realistische inschatting van de werkzaamheden met oog voor kwaliteit alsmede een aanzienlijke kostenreductie.
Bij de inventarisatie zal tevens gekeken worden naar arbo-technische voorwaarden om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren.

Implementatie

Indien u naar aanleiding van de inventarisatie kiest om de facilitaire dienst uit te besteden kunnen wij vanzelfsprekend de uitvoer van de werkzaamheden eenvoudig implementeren binnen uw organisatie en verzorgen wij voor u desgewenst de aanbesteding en inkoop.

Integratie

Mocht u willen dat wij het schoonmaakbestek integreren binnen uw eigen schoonmaakdienst, dan kunnen wij uw mensen middels instructie begeleiden naar een soepele en efficiënte huishouding. Wij verzorgen de werkprogramma’s, de periodieke planners, de instructie en desgewenst de bijsturing.

Inspectie

Na de implementatie of integratie kunnen wij blijven toezien op de correcte uitvoer van de werkzaamheden. De periodieke inspectie op de technische kwaliteit wordt uitgevoerd door onze kwaliteitsinspecteurs op basis van DKS of VSR. Ook kunnen wij u, als facilitair professional,  begeleiden om deze inspectie zelf te organiseren. Wij leveren hiervoor desgewenst de software waarmee u eenvoudig zicht krijgt op de technische kwaliteit van de schoonmaak.

Informatie

Vanuit de inspectie gewonnen informatie krijgt u op een eenvoudige manier grip op uw facilitaire dienst. Met de bijgeleverde software kunt u tevens op een simpele manier de voortgang in de gaten houden en daar waar nodig, tijdig bijsturen of aanpassingen doorvoeren.

Ter Wal facilitair beheer | Meppel | T 06-41252626 | @ info@terwal-fb.nl | KvK: 74718746 | BTW: NL195000195B01
© 2023 Ter Wal Facilitair Beheer - realisatie: Drukkerij Kleen